Terras Paspoort

Het Terras Paspoort is een initiatief van LekkerUniek, delicatessen met een verhaal. Met het Terras Paspoort geef jij de lokale horeca een welverdiend steuntje in de rug. Bij iedere stop koop of krijg je een drankje naar keuze (afhankelijk van het soort paspoort) bij een van de 10 deelnemende horeca en ontvang je een heerlijke traktatie erbij.

Je kan kiezen uit 2 varianten: een standaard en een extra. Bij het Standaard paspoort krijg je een traktatie bij aankoop van een drankje. Bij het Extra paspoort krijg je een drankje en een traktatie.

De Paspoorten zijn af te halen bij het Tramhuisje, Het Galjoen of De Bonte Haas of je laat ze bezorgen/opsturen. Bestellingen boven de €60,- worden GRATIS bezorgd of opgestuurd. Je hebt de hele zomer de tijd om de paspoorten op te halen.

Deelnemende terrassen

Tramhuisje Naaldwijk
Lunchroom in voormalig Naaldwijks tramstation (1907), waar eigenaren Mike en Irene je gastvrij welkom heten.

Natuurlijk Westland
Op een prachtige locatie aan de ‘Plas van alle Winden’ in Naaldwijk kom je in de bijentuin van Natuurlijk Westland heerlijk tot rust.

De Bonte Haas
Op het terras aan het water geniet je hier in Wateringen van heerlijke hapjes en drankjes en van het fijne uitzicht.

Koffiehuis De Hooiberg
In het kleinste dorp van Nederland, aan de mooiste fiets- en wandelroutes van Midden-Delfland verwelkomen Yvonne en Robin je voor een heerlijke tussenstop.

De Hooimeid
Rust even uit op het zonnige terras van lunchrestaurant De Hooimeid. Je vindt dit pareltje naast de monumentale boerderij ‘De Vlietwoning’, de oudste boerderij van Westland.

Het Galjoen
Laat het je goed smaken op het gezellige Marktplein in ’s Gravenzande. Misschien wel het leukste plein van Westland?

Eetcafé Zout
Het gezelligste eetcafé op loopafstand van de (zoute) zee. Dé plek voor een zonnige tussenstop.

Café ‘Bij ’t Hof’
Café ‘Bij ’t Hof’ bestaat al sinds 1932 en is daarmee een van de oudste cafés van het Westland. Vind een plekje op het heerlijke terras aan de Hofstraat, in het dorpshart van Honselersdijk.

Café ‘Het Wapen van Maasdijk’
Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Bij ‘Het Wapen van Maasdijk’ is altijd wat te beleven. Strijk neer op het gezellige terras en geniet.

Café de Viskeet
Café de Viskeet ligt gelegen nabij het strand van Ter Heijde. Ga er langs voor een biertje of een lekker wijntje op het terras onder aan de duinen.

TerrasPaspoort kopen