WIST JIJ DAT…. er een High Koffie en een High Limonade bestaat? Heb jij óóit wel eens een High Whisky of een High Gin geprobeerd? Ontdek hier alles over de unieke High Specials in Westland!!

Koffie bij de buren

Een high tea in een koffie jasje gestoken! Koffie bij de Buren maakt het mogelijk. Je kunt hier zowel van een High Tea als van een unieke High Koffie genieten.

De verse huisgemaakte High Coffee bestaat uit zowel hartige als zoete lekkernijen. Met heerlijke koffies van Single Estate Coffee Roasters. Binnen ongeveer twee uur tijd proef je verschillende sandwiches, flammkuchen, kwark met vers fruit, chocoladetaart en andere zoetige hapjes/taartjes én natuurlijk verschillende koffies (waaronder een slow coffee en een dessertkoffie).

De verse huisgemaakte high tea bestaat uit een hartige en zoete gang met onbeperkt thee van Eteaket. Genieten van sandwiches, een soepje, scones met clotted cream & jam, cake taart en ander zoet.

NON pop up

High Tea óf een High Wine bij NON betekent lekker genieten van een groot blad vol met allerlei huisgemaakte hapjes en uiteraard diverse soorten losse ‘slow tea’, wijnen of bieren. Zij hebben verschillende varianten van de High Tea en High Wine, zodat deze ook geschikt is met bijvoorbeeld een allergie of dieet. Of je nu gezellig met z’n tweetjes komt of met een hele groep, het is een perfecte gelegenheid om de tijd te nemen voor elkaar. Rustig eten en ondertussen fijn bijkletsen, ideaal toch? Klik hier om meer informatie in te winnen over dit uitje.

Het Galjoen

Iets leuks te vieren? Of gewoon jezelf even goed in de watten leggen? Het kan allebei. Met de High Tea van Het Galjoen. Zij creëren de ideale combi tussen zoet en hartig met tussendoor ook nog een warm gerecht. Onbeperkt thee drinken en keuze uit wel 10 soorten thee. Geen liefhebber van thee? Geen zorgen. Bij Het Galjoen serveren ze ook een High Wine, High Beer en een High Gin. In 4 rondes genieten van seizoensproducten en bijpassende dranken. Ieder kwartaal zijn de High Wine, Beer en Gin dus anders, dat is toch een extra goede reden om meerdere keren terug te komen?!