Ontdek de 8 verschillende stranden van het Westland

foto: William

Ontdek, van zuid naar noord, de 8 verschillende stranden van het Westland

Het Westlandse strand is een onontdekte parel aan de Nederlandse kust. Gelegen tussen Scheveningen en Hoek van Holland biedt het Westlandse strand een zee aan rust en ruimte. Met 8 verschillende strandopgangen is er een strand voor elke smaak: van hip & trendy, tot echte familiestranden en van actieve ‘doe-stranden’ tot kilometers aan ongerept strand bij de Zandmotor. Ontdek welke strandopgang het beste bij jou past en kom genieten van de meeste zonuren in Nederland. Een heerlijk koel drankje en een overheerlijk gerecht maken jouw dag op het Westlandse strand helemaal af.

Strandopgang Vlugtenburg

Strand Vlugtenburg in ‘s-Gravenzande is één van de populaire, ietwat drukkere stranden. Dit strand is ideaal voor chillen en gezond eten, zwemmen en surfen.

Strandopgang Beukel

Al rijdend langs waterparel De Banken kom je aan bij Slag Beukel ‘s-Gravenzande. Dit strand is ideaal voor een sportief dagje weg met vrienden, familie of collega’s.

Strandopgang Arendsduin

Om Slag Arendsduin te bereiken, fiets je een stuk door het prachtige duinlandschap van het Westland. Dit strand is heerlijk rustig en er zijn geen strandtenten.

Slag Arendsduin

Strandtenten in het Westland

Hapje, drankje met uitzicht op zee!

Gezellige strandtenten

Strandopgang Strandweg

Het strand bij Strandopgang Strandweg in Ter Heijde is heerlijk rustig en ook goed bereikbaar voor mindervaliden.

Strandopgang Karel Doormanweg

Dit rustige strand in Ter Heijde is een heerlijke plek voor surfers. Een bekende surfschool en strandtent bevinden zich op dit strand.

Slag Karel Doormanweg

Strandopgang Molenslag

Dit strand is 1 van de populaire stranden in het Westland. Er zijn hier 2 leuke strandtenten waarvan er 1 jaarrond geopend is. Ook kan je van hier naar de Zandmotor lopen.

Strandopgang Schelpenpad

Alleen per fiets of wandelend te bereiken. Daardoor is het een rustig, onontdekt strand. Er zijn hier geen strandtenten of andere voorzieningen.

Schelpenpad

Strandopgang Watertoren

Ook dit strand is alleen wandelend of fietsend te bereiken. Prachtig uitzicht over de Zandmotor en een hotspot voor kitesurfers. Ook is hier een naaktstrand.

Slag Watertoren

Plezier aan de Westlandse kust

5 Tips voor een hele dag plezier aan het Westlandse strand.

5 strandtips