Sfeervolle plekjes voor een hapje en een drankje

foto: Hotel-Restaurant Unicum Elzenhagen

Van gezellige borrelen tot culinair dineren

Er is een verrassend rijk aanbod aan eet- en drinkgelegenheden in het Westland. In de verschillende dorpskernen vind je leuke en gezellige restaurants en cafés. En vergeet natuurlijk niet de standtenten aan de Westlandse kust waar je hip tot en met oergezellig een hapje kunt eten.

Alle restaurants en cafés

Koffiebars

Koffie, koffie, een lekker bakkie koffie! We kunnen niet alleen steeds minder zonder koffie, we drinken graag ook liever hele goede koffie. Wat fijn dat je op steeds meer plekken in het Westland terecht kunt voor een uitstekend bakkie.

Bakkie doen?

Leuke lunchrooms

Voor gezellig lunchen met een vriend of vriendin heb je geen excuus nodig. Ontdek op welke leuke plekjes je welkom bent voor de lunch.

Lunchrooms

Hippe hotspots

Wil je echt een keer lekker uit eten in het Westland, dan wijzen wij je graag de weg. Hier wordt op een ambitieuze manier gekookt met mooie en verse producten of vind je echt goede koffie met wat lekkers.

Hippe hotspots

Smakelijke streekproducten

Goede en gezonde voeding hoeft vaak niet van ver te komen. Het Westland staat bekend om de topkwaliteit streekproducten die er geteeld en gekweekt worden.

Lekkers van dichtbij

Gezellige restaurants

In het Westland houden ze van goed eten. Of het nu om een lekker dagschotel gaat in een eetcafé, mooie gerechten met streekproducten of de betere Franse keuken, er is volop keuze in de verschillende dorpskernen voor lunch of diner.

Gezellig tafelen

Knusse cafés

Na het werk gezellig rond een tafeltje of aan de bar en bijkletsen met je vrienden of familie. Kies voor een goed glas bier, een mooie wijn en het wordt nog gezellige als er wat lekkere hapjes bij geserveerd worden.

Knusse cafés

High Specials

Naast high-wine en high-tea is er nog zoveel meer lekkers in de aanbieding in de Westlandse horeca

Heerlijke High Specials

Restaurants op het strand

Bij enkele van de populaire stranden in het Westland vind je super gezellige restaurants met verrassend goede keukens. Kijk maar eens wat voor heerlijks er op hun seizoensmenu staat.

Eten op het strand

Smakelijke uitstapjes

Al die mooie streekproducten uit de eigen regio kun je niet alleen proeven, je kunt ze ook beleven. Er zijn verschillende manieren waarop je dat kunt ervaren.

Smakelijke uitjes