Eropuit met de hele familie in het Westland

foto: Bakkie Fietsen

Familiepret is plezier voor jong en oud!

Niets zo fijn als eropuit voor een leuke dag vol familiepret. Het Westland heeft tal van leuke doe-activiteiten voor het hele gezin. Van spelen en ravotten tot leren over wat het Westland zo bijzonder maakt.

Alle ingrediënten voor een dagje weg met het gezin

Leuke familie-uitjes

Samen met je gezin of familie eropuit voor een leuke dag weg. Wij vertellen je waar je terecht kunt voor gezellige, hilarische of leerzame uitjes.

Leuke familieuitjes

Kindvriendelijke eetlocaties

Uit eten met je kinderen is supergezellig. Je wilt wel dat er wat lekkers op de kaart staat voor kinderen en je wilt niet uren aan tafel. Wat zijn kindvriendelijke locaties om met je kids uit eten te gaan?

Kindvriendelijke eetlocaties

Vakantieparken aan de kust

Wil je er even tussenuit met het gezin, maar wel de luxe van een eigen huisje, dan is er voldoende keuze in het Westland. Van safaritent en pipowagen op het strand tot driesterren duinvilla’s.

Vakantieparken aan de kust

Kamperen in de Glazen Stad

Het zal je verrassen op welke leuke, rustige plekken je in het Westland terecht kunt om te kamperen met de hele familie. Waar gaat jouw voorkeur naar uit: dichtbij het groen van de polder of toch liever in de buurt van het strand?

Kamperen

Kidsproof musea

Niks leukers dan een heerlijk dagje weg met de kinderen waarbij ze spelenderwijs nieuwe dingen leren. Het Westland heeft leuke, en heel eigen uitjes voor kids. Wedden dat ze langer willen blijven.

Kidsproof musea

Groepsaccommodaties

Wij nodigen je bij deze uit je hele familie mee te nemen voor een heerlijk weekend of een midweek weg. Quality-time door samen te eten, spelen en lachen met je hele familie.

Groepsaccommodaties

Groepsactiviteiten voor het hele gezin

Is jouw familie, inclusief de kids, lekker van het ‘doen’, dan heeft het Westland je heel wat te bieden. Op het strand, op zee, of tussen de kassen kan je heel wat leuke activiteiten ondernemen. Wedden dat je lekker moe thuiskomt!

Groepsactiviteiten