Groepsuitjes in het Westland

foto: Wato Events

Volop leuke doe-dingen voor actievelingen

Ontdek het Westland voor actieve uitjes, sportieve uitjes, vrijgezellenfeest, teambuilding of bedrijfsuitjes: op het strand: van blokarten, tot kitesurfen, raften en meer en tussen de kassen: hilarische tours op een Solex of karten bij de grootste indoor kartbaan van Europa.

Groepsuitjes op het water

De zee is niet alleen heerlijk om te zwemmen, maar ook om heerlijk actief en sportief te gebruiken. In het Westland kun je op zee volop in de weer; met golfsurfen, kitesurfen, en raften. Kom ook genieten!

Avonturen op het water

Groepsuitjes op het strand

De ruimte op de Westlandse stranden wordt volop gebruikt voor leuke groepsuitjes. Denk aan blokarten, wingboarden, beachgames en nog veel meer. Heb jij zin in een gezellig dagje weg met vrienden of familie of zoek je leuke teambuilding activiteiten met je collega’s? Zoek niet verder!

Uitdagende groepsactiviteiten

Wil jij jezelf graag eens testen als het gaat om durf of uithoudingsvermogen, boek dan samen met je vrienden of familie 1 van deze spannende groepsuitjes.

Uitdagende groepsactiviteiten

Groepsuitjes op wielen

Zin in avontuur tijdens je vakantie in het Westland. Dat kan! We hebben verschillende opties voor je op een rij

Uitjes op wielen

Indoor activiteiten

Ook indoor is er van alles te doen in het Westland. Dat komt mooi uit, want ondanks dat het Westland in Nederland de meeste zonuren heeft per jaar, kan het weer je soms verrassen.

Indoor uitjes

Groepsuitjes in een kas

Een bezoek aan de fascinerende wereld van de glastuinbouw is een leuk en leerzaam groepsuitje.

Groepsuitje in een kas

Paardrijden

Uniek aan het Westland is dat je niet alleen binnen, maar ook op het strand mag paardrijden. Pal aan de kust kun je terecht met je eigen paard of je kunt er een paard huren.

Paardrijden

(Mini)golfen

Ben je gek van golfen of wil je het leren spelen, dan kun je in Midden-Delfland terecht op de eerst Pay & Play-baan van Nederland. Of kies voor gezellig minigolfen met de kids.

(Mini)golfen

Zwemmen

Op een warme zomerdag is het heerlijk om in het water af te koelen. In Westland zijn er zwembaden, recreatieplassen en is er natuurlijk de zee! Wij helpen je op weg naar het water.

Zwemmen