Shoppen in het Westland doe je lokaal

foto: Winkelrijk Naaldwijk

Lokaal winkelen is gezellig en vertrouwd

De verschillende dorpskernen in het Westland hebben ieder hun eigen sfeer. Voor de dagelijkse boodschappen kun je in alle kernen terecht, maar daarnaast biedt elke dorpskern zo zijn eigen aanbod aan speciaalzaken.

Winkel in Westland

Ontdek op de website van ‘Winkel in Westland’, hoe groot het winkelaanbod in het Westland is en ga heerlijk winkelen in 1 van de dorpskernen. En natuurlijk is het na het winkelen heerlijk genieten op een terrasje of in een restaurant.

Geen zin om de deur uit te gaan of om te koken? Koop dan online bij de lokale ondernemer of bestel een heerlijke maaltijd!

Winkel in Westland

Streekproducten

Ben je benieuwd waar je terecht kunt voor de vele mooie streekproducten die in het Westland gemaakt worden. Je vindt ze in stalletjes langs de weg en bij kleine streekproductenwinkels.

Streekproducten

Koopstad aan zee

Op een steenworp afstand van strand Vlugtenburg en strand Beukel vind je winkelcentrum ‘s-Gravenzande, met ruim 150 gezellige winkels en terrassen en volop gratis parkeermogelijkheden.

Koopstad aan zee

Weekmarkten

Vier keer per week is er in het Westland in een andere dorpskern een warenmarkt te vinden.

Warenmarkten

Naaldwijk winkelrijk

In het hart van Westland vind je Naaldwijk Winkelrijk! De plek waar je urenlang zorgeloos kunt shoppen bij meer dan 150 winkels en geniet van een lekkere lunch of diner in de sfeervolle horecagelegenheden.

Naaldwijk winkelrijk