Winkelen in het Westland

Funshoppen of dagelijkse boodschappen: je koopt lokaal in het Westland

Iedere dorpskern in het Westland heeft zijn eigen karakter en zijn eigen winkelaanbod. Wij helpen je graag op weg en laten je zien welke winkelaanbod je vindt in de verschillende dorpen.

Winkelen in Naaldwijk

In het hart van Westland vind je Naaldwijk Winkelrijk! De plek waar je urenlang zorgeloos kunt shoppen bij meer dan 150 winkels en geniet van een lekkere lunch of diner in de sfeervolle horecagelegenheden.

Winkelaanbod in Naaldwijk

Winkelen in 's Gravenzande

Op een steenworp afstand van strand Vlugtenburg en strand Beukel vind je winkelgebied van ‘s-Gravenzande, met ruim 150 gezellige winkels en terrassen en volop gratis parkeermogelijkheden. Jaarlijkse hoogtepunten in het Centrum: de feestweek van ’s-Gravenzande met braderie, kermis en muziekprogramma’s, de Kerstmarkt en Summerspring.

Winkelaanbod in 's Gravenzande

Winkelen in Wateringen

Winkelcentrum Wateringen, op het randje van het Westland, biedt met ruim 150 winkels een gevarieerd aanbod en is door haar dorps karakter een prettige winkelkern waar persoonlijke benadering van klanten hoog in het vaandel staat.

Winkelaanbod Wateringen

Winkelen in De Lier

Geheel verzorgd op pad: de route is voor u uitgestippeld en onderweg zijn er leuke plekjes om even te stoppen voor een hapje of een drankje.

Winkelaanbod in De Lier