Wandelen langs de Westlandse kust

Blik op oneindig en je hoofd vol in de wind

Heerlijk uitwaaien langs de Westlandse kust: daar is iedereen op zijn tijd wel aan toe. Even geen drukte, maar uitzicht, het geluid van de golven en de wind en her en der een vogel of een verdwaalde zeehond. Laat je verleiden door ons prachtige strand en eindig je wandeling in 1 van de gezelligs strandtenten voor een kop koffie, een heerlijke lunch of een mooi diner bij zonsondergang.

Duin- en strandwandeling

Wandel vanaf Ter Heijde mee met deze audiotour over het Westlandse strand richting de Zandmotor en terug door de duinen.

Duin- en strandwandeling

Spot deze 8 dieren langs de Westlandse kust

Langs de Westlandse kust, in Nationaal Park Hollandse Duinen, worden het hele jaar door verschillende dieren in de duinen gespot. Lees in deze blogpost waar en wanneer je welke dieren tegen kunt komen!

Lees meer

Nationaal Park Hollandse Duinen

De duinen in het Westland liggen in een van de Mooiste natuurgebieden van Nederland, namelijk Nationaal Park Hollandse Duinen. Een natuurgebied voor echte duin- en strandliefhebbers!

Nationaal Park Hollandse Duinen

10x bijzondere vogels die je langs de kust kunt spotten

De Westlandse kust is een uniek duingebied voor vogelliefhebbers. Bovendien is het een onbekend deel van het Nationaal Park Hollandse Duinen.

Lees meer

Strandtenten

Strandtenten in het Westland zijn een heerlijk startpunt, tussenstop of eindpunt van je strandwandeling.

Gezellige strandtenten