houten schommel op het strand bij Strandtent De Pit inn het Westland op een zonnige dag met in de achtergrond mensen die genieten van een feestje aan het strand

Strandtent De Pit

Bij strandtent De Pit staan een relaxte sfeer, genieten van zon en zee, een fijn deuntje op de achtergrond en heerlijke pizza’s uit de houtoven centraal.

Strandtent De Pit

Hergebruik van materialen, doe het zelf  en aandacht voor natuur en milieu zijn kenmerkend voor Strandtent De Pit. Het restaurant is gebouwd van twee 40ft containers en een tiental zeecontainers en twee houten daken vormen met paviljoen. Het reilen en zeilen van De Pit gaat nog altijd gepaard met veel hulp van familie.

Op de kaart

Hout-oven pizza en een uitgebreide menukaart met Italiaanse gerechten, dat serveren en presenteren wij U sinds dag één. Alle gerechten worden vers klaargemaakt. Zo besteden de pizzaioli en koks veel tijd aan het deeg voor de pizza, tomatensaus, pesto maken, taarten bakken, kaas & San Daniele ham snijden of een melanzane voorbereiden.

Voetafdruk

Bij het samenstellen van de menukaart wordt ook rekening gehouden met het milieu. In hoeverre is het product biologisch, verantwoord en milieubelastend? Zo kiezen we bijvoorbeeld voor het gebruiken van tomaten uit de kas achter de duinen, biologische wijnen, huisgemaakte frisdranken, duurzame vis, (bruis)water uit de kraan en nemen we veel af bij de Delftse biodynamische boerderij Duyndam.

Over De Pit

Marleen en Mathijs runnen sinds 20212 deze strandtent, die is vernoemd naar de oma van Mathijs, Pit Boulongne.

Openingstijden

In het zomerseizoen dagelijks geopend van 10.00 – 00.00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Strandtent De Pit. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

  Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


  Tweepersoons bed in een B&B met groen/grijze dekbed en een houten frame van een kas boven het bed in het Westland

  B&B Bij tante Teun

  Wij zijn Ronald en Martine en we hebben op ons gezellige stekkie achter ons woonhuis een B&B met drie kamers gerealiseerd. Ontspannen overnachten in een leuke omgeving? Dan bent u hier aan het juiste adres. De kamers zijn ruim, de badkamers mooi en het ontbijt zal u zeker smaken. Onze comfortabele kamers zorgen ervoor dat u weer helemaal tot rust komt.

  De kamers zijn ingericht met flatscreen, koelkastje en beschikken over gratis WIFI. Iedere kamer heeft eigen badkamer. Het ontbijt waarbij verschillende streekproducten worden geserveerd is een goed start van de dag. Het ontbijt serveren wij waar u wenst. Dit kan in uw kamer zijn, maar ook in de gemeenschappelijke ruimte of bij mooi weer in de tuin.

  B&B ‘Bij tante Teun’ ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Naaldwijk, maar ook het strand is op de fiets, die u tevens bij ons kunt lenen, gemakkelijk bereikbaar.

  Openingstijden

  Wij zijn het hele jaar geopend.

  Verstuur een e-mail

  Verstuur een mail naar B&B Bij tante Teun. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

   Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen