foto van het centrum van Wateringen in het Westland

Winkelcentrum Wateringen

Aan de rand van Westland, vlak tegen Den Haag aan ligt Wateringen. Een sfeervol dorp met meer dan 100 winkels en verschillende gezellige horecagelegenheden.

Winkelcentrum Wateringen

Wateringen staat bekend om het groot aantal speciaalzaken. In de zomer wordt het dorp opgefleurd door prachtig bloeiende hanging baskets en in de winterperiode hangt er sfeervolle verlichting.

Door het jaar heen vinden er verschillende activiteiten plaats die mede georganiseerd worden door de winkeliersvereniging. In het voorjaar is er een springfestival waarbij het Vliethof vol staat met springkussens. Vervolgens is de beurt aan de eerste braderie van het Westland begin juni. Hierbij is tevens een kleedjesmarkt voor kinderen tot 14 jaar. In het najaar organiseren wij Wateringen Presenteert waarbij de winkeliers laten zien wat ze allemaal in huis hebben. In oktober griezelen ze wat af tijdens een Halloween vossenjacht. Aan het einde van het jaar wordt Sinterklaas in Wateringen welkom geheten. Daaraan gekoppeld een leuke activiteitenmiddag voor kleine en grote kinderen. De laatste activiteit van het jaar is de decembermaandactie waarbij wij mooie prijzen uitdelen aan het winkelend publiek.

Kortom, genoeg te beleven!

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: winkels gesloten (enkele winkels geopend)

Parkeren is gratis

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Winkelcentrum Wateringen. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

  Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


  paarse hangplant bij de entree van tuincentrum de Zonnebloem in het Westland

  Tuincentrum de Zonnebloem

  Geniet elk seizoen van de mooiste bloemen en planten! Bezoek de kas van Tuincentrum de Zonnebloem en geniet van een bloemenzee en prachtige planten.
  De Zonnebloem is een kwekerij gespecialiseerd in tuinplanten en snijbloemen, van zowel zomer en winter planten. In de periode half maart t/m december is de winkel/tuincentrum in onze kwekerij geopend.

  Tuincentrum de Zonnebloem staat voor een ambachtelijke teeltwijze, een gastvrij onthaal op de kwekerij, waar u zeker om advies kunt vragen. En een fantastische bloei van de planten dankzij de topproducten van Tuincentrum de Zonnebloem. Ze lachen en stralen, de royale zomerbloeiers. Met hun opvallende rijke bloei zijn ze een ware verrassing in uw tuin, op uw terras of  balkon. Eenjarige planten, helemaal overvol met bloemen in alle denkbare kleurschakeringen.

  Voor elk seizoen

  U geniet ervan in het voorjaar, de zomer en zelfs de herfst. En met de gemakkelijke inplantservice heeft u gelijk kant en klare bakken, die opgekweekt zijn in de warme kas. Bakken met een waterreservoir onder in de pot. Minder gieten, meer genieten. In mei en juni en juli is het zeker een aanrader om dit tuincentrum eens te bezoeken, een prachtige bloemenzee in de kas.

  Vanaf de herfst hebben we winterbestendige planten, zoals bloeiende violen de hele winter door. Maar ook het heide mag in de winter niet ontbreken. In de december maand kunt u bij ons terecht voor de sfeervolle Kerst.

  Kerstbomen

  Echte kwaliteit Kerstbomen (Nordmannen) in diverse maten, maar ook voor de sfeervolle kerststukjes bent u hier aan het goede adres.

  Kom, Zie  & Beleef!

  Openingstijden

  Half maart t/m december:
  Maandag tm vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur
  Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

  *In mei ook op zondag van 11.00 tot 17.00 uur

  Verstuur een e-mail

  Verstuur een mail naar Tuincentrum de Zonnebloem. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

   Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


   kaasmeester Ricard voor een schap vol met goudgele kazen in het Westland

   Kaasmeester Richard

   Kaasmeester Richard is een echte kaasspecialist. In 2009 startte hij zijn eerste kaaswinkel in Utrecht, maar nu is hij weer terug in Westland met een nieuwe kaaswinkel!

   Hollandse kazen bij Kaasmeester Richard

   Op vrijdag 19 mei 2017 opende de winkel van Kaasmeester Richard in het nieuwe winkelcentrum het Hart van ‘s-Gravenzande. Kaasmeester Richard verkoopt topkwaliteit Hollandse kaas, heerlijke buitenlandse kaas en bijbehorende verse nootjes. Daarnaast verkoopt hij wijn én Westlands Bier! “Ook wil ik volgend jaar de uitdaging aangaan met de wedstrijd Beste Kaasspeciaalzaak van Nederland!”

   Tip: proef oude de Breeje Durp kaas!

   Over Kaasmeester Richard

   De Westlandse Richard is een echte kaasspecialist. In 2009 startte hij zijn eerste kaaswinkel in Utrecht. Hier ontwikkelt hij zijn vakkennis. Hier is het idee gegroeid voor de eigen formule van Kaasmeester Richard. De naam insinueert het niveau tenslotte, hij werkt graag op topniveau! Buiten zijn winkel om is Richard actief bij een aantal ondernemerscollectieven en bestuurslid bij het Vakcentrum Food en Delicatessen in Woerden. Voor ondernemers met een foodspecialiteitenwinkel heeft het Vakcentrum een unieke certificering ontwikkeld. Hiermee kunnen ze aan klanten laten zien dat ze tot de betere foodspecialiteitenwinkels van Nederland behoort. En dat ze continu aandacht besteden aan zaken als kwaliteit, hygiëne, MVO en de geldende wet- en regelgeving. “Dit certificaat had ik in Utrecht en hoop ik op zeer korte termijn in ‘s-Gravenzande ook weer te hebben hangen.”, vertelt hij.

   Openingstijden

   Iedere dag vanaf 08.30 uur. Zondag gesloten.

   Verstuur een e-mail

   Verstuur een mail naar Kaasmeester Richard. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


    foto van kinderkleding en schoenen van Shoeby Kids Naaldwijk in het Westland

    Shoeby Kids Naaldwijk

    Shoeby Kids Naaldwijk is de enige Shoeby kinderkleding winkel in Nederland. Met stoere en hippe kleding en leuke accessoires voor kids! (maat 92 t/m 176).

    Shoeby Kids Naaldwijk organiseert ook gave modeshows, kinderfeestjes of leuke fotoshoots.

    Openingstijden

    Maandag van 13.00 tot 17.30 uur.
    Dinsdag t/m donderdag van 09.00 tot 17.30 uur.
    Vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.
    Zaterdag van 09.30 tot 17.00
    Zondag van 12.00 tot 17.00 uur*
    *elke laatste zondag van de maand

    Verstuur een e-mail

    Verstuur een mail naar Shoeby Kids Naaldwijk. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

     Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


     ruime en lichte winkel van Ter Laak Orchids in het Westland gevuld met de orchideeën en phalaenopsis

     Kwekerij Ter Laak Orchids

     Bij kwekerij Ter Laak Orchids verkopen ze in de orchideeënwinkel superverse orchideeën, direct uit de kas!

     Orchideeën bij Ter Laak

     De orchideeën van familie Ter Laak komen direct uit de kas en zijn daardoor supervers! De meest bijzondere soorten, kleuren en vormen zie je hier voorbij komen. Phalaenopsis, Meanders, Vanda’s, boeketjes; het assortiment is ongekend. Naast een ruime keuze aan orchideeën is er ook een mooie selectie aan sierpotten, vazen en decoratiematerialen. Hiermee maken de stylisten de mooiste arrangementen, geheel naar jouw wensen. Hierdoor kun je in de winkel altijd naar eigen smaak slagen. Leuk voor jezelf of als cadeau voor familie, vrienden en/of zakenrelaties.

     Orchideeënwinkel

     Een bezoek aan de orchideeënwinkel is een beleving op zich. Onder het genot van een kopje koffie kun je hier genoeg inspiratie opdoen. Daarnaast kun je vanuit de winkel een deel van de kwekerij van familie Ter Laak zien. Een indrukwekkend gezicht, die overweldigende zee van orchideeën.

     Openingstijden

     Maandag: 9.00 – 17.00 uur
     Dinsdag: 9.00 – 17.00 uur
     Woensdag: 9.00 – 17.00 uur
     Donderdag: 9.00 – 17.00 uur
     Vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
     Zaterdag: 9.00 – 14.00 uur

     Verstuur een e-mail

     Verstuur een mail naar Kwekerij Ter Laak Orchids. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

      Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


      foto van een t-shirt, broek en handtas op een hangertje aan een deur tijdens een vintage markt bij Rumah conceptstore in het Westland

      Rumah Conceptstore

      Rumah Conceptstore in Naaldwijk is een miniwarenhuisje waar je de leukste cadeautjes kunt kopen! Voor een ander of gewoon voor jezelf…

      Rumah Conceptstore

      Rumah conceptstore is een miniwarenhuisje met producten met een verhaal, voornamelijk met handmade producten, kleine labels en unieke vintage items. Interieur styliste Sandra is het gezicht achter Rumah Conceptstore: “De rode draad in het verhaal zijn mijn Indische roots, vandaar ook de naam Rumah; huis in het Indonesisch“. Ze gaat elke week weer op zoek naar de leukste producten voor haar winkeltje! Deze laat ze wekelijks zien op haar social media kanalen. Kijk maar eens op Instagram of in haar webshop!

      Koffie met gebak bij Rumah Conceptstore

      Je kunt bij Rumah Conceptstore shoppen voor jezelf, kids of het interieur, maar daarnaast kun je ook heerlijk koffie drinken en taart eten.

      Houd ook de agenda in de gaten, iedere maand hebben ze hippe workshops & leuke events!

      Openingstijden

      Dinsdag t/m donderdag van 9.30 tot 17.30 uur.
      Vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur.
      Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur
      Koopzondag van 12:00 tot 17:00 uur*
      *laatste zondag van de maand

      Verstuur een e-mail

      Verstuur een mail naar Rumah Conceptstore. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

       Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


       gezin met jonge dochter poseren voor de ingang van Winkeldentrum de Tuinen in Naaldwijk in het Westland

       Naaldwijk Winkelrijk

       In het hart van Westland vind je Naaldwijk Winkelrijk! De plek waar je urenlang zorgeloos kunt shoppen bij meer dan 150 winkels en geniet van een lekkere lunch of diner in de sfeervolle horecagelegenheden.

       Naaldwijk Winkelrijk winkelgebied

       In Naaldwijk Winkelrijk is een winkelgebied in hartje Westland. Hier kun je winkelen in winkelcentrum de Tuinen, de Rembrandtstraat en alle andere straatjes er om heen. Op het Wilhelminaplein zijn gezellige horecagelegenheden met terrasjes. Daarnaast is er elke laatste zondag van de maand een koopzondag en zijn er vaak leuke evenementen voor jong en oud.

       Evenementen in Naaldwijk Winkelrijk

       Naast de sfeervolle activiteiten rondom alle feestdagen organiseert Naaldwijk Winkelrijk ook een aantal evenementen, zoals Westland Culinair, de Vroege Vogel Actie, het Fashion Weekend en de Westland Reünie, waarbij Naaldwijk een week lang op zijn kop staat met de braderie, rommelmarkt, wielerronde, kermis en diverse feestprogramma’s. Check de agenda van Naaldwijk Winkelrijk voor alle evenementen: www.naaldwijkwinkelrijk.nl/activiteiten.

       Openingstijden

       Maandag van 13.00 – 17.30 uur
       Dinsdag van 09.30 – 17.30 uur
       Woensdag van 09.30 – 17.30 uur
       Donderdag van 09.30 – 17.30 uur
       Vrijdag van 09.30 – 21.00 uur (koopavond)
       Zaterdag van 09.30 – 17.00 uur
       Elke laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur

       Parkeren: gratis

       Verstuur een e-mail

       Verstuur een mail naar Naaldwijk Winkelrijk. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

        Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


        terrassen met tafels en stoelen en mensen die genieten van de zon op het Marktplein in 's Gravenzande in het Westland

        ’s Gravenzande stad aan zee

        Zin om lekker te shoppen? Of gewoon een leuke dag uit? Ontdek dan het winkelcentrum van ‘s-Gravenzande.

        ‘s-Gravenzande, stad aan zee

        Op een steenworp afstand van strand Vlugtenburg en strand Beukel vind je winkelcentrum ‘s-Gravenzande, met ruim 150 gezellige winkels en terrassen en volop gratis parkeermogelijkheden. Jaarlijkse hoogtepunten in het Centrum: de feestweek van ’s-Gravenzande met braderie, kermis en muziekprogramma’s, de Kerstmarkt en Summerspring.

        Nieuw winkelcentrum

        In 2017 is de eerste fase van het nieuwe winkelcentrum opgeleverd. Winkels voor de dagelijkse boodschappen, vestigingen van winkelketens, bijzondere boetieks en speciaalzaken vormen met elkaar een levendig nieuw stadshart. Het gezellige Marktplein met haar terrassen vormt hierin het middelpunt.

        Met het nieuwe winkelcentrum heeft Koopstad aan Zee ’s-Gravenzande vele voorzieningen in huis voor de toerist. Dit in de nabijheid van de stranden, de fiets-, wandel- en vaarroutes en de vrijdagse weekmarkt.

        Openingstijden

        Maandag: 13.00 – 17.30 uur
        Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
        Woensdag: 09.00 – 17.30 uur
        Donderdag: 09.00 – 17.30 uur
        Vrijdag: : 09.00 – 21.00 uur
        Zaterdag: : 09.00 – 17.00 uur
        Zondag: winkels gesloten

        Parkeren: gratis

        Verstuur een e-mail

        Verstuur een mail naar ’s Gravenzande stad aan zee. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

         Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


         bijenkassen van Natuurlijk Westland in het Westland

         Natuurlijk Westland

         Ontdek bij Natuurlijk Westland waarom honingbijen zo belangrijk zijn, maar ontdek ook wat voor lekkers je allemaal van honing kunt maken.

         Natuurlijk Westland

         Sinds 1 mei 2014 hebben Gerrit & Astrid een (honing)winkel geopend. “Met onze sfeervolle en gezellige winkel willen wij het nut en noodzaak van bijen en hun natuurlijke producten bij een breder publiek onder de aandacht brengen.” Je kunt hier in alle rust een kopje koffie drinken, de bijenstal zien, de winkel bezoeken en de honing proeven. U proeft dan honing zoals honing hoort te zijn.

         Bij Natuurlijk Westland vertellen ze graag het verhaal van de bijenvolken, hun zuivere harmonie waarin zij leven en de prachtige producten die zij in de natuur vinden. “Wij kijken daar met verwondering en respect naar.” Heeft u interesse in het verhaal? Meld u dan aan met een groep(je) mensen. Onder het genot van koffie/thee of een sapje, vertellen Gerrit en Astrid over de wonderlijke wereld van de bijen.

         Rustpunt voor fietsers

         Natuurlijk Westland ligt gelegen in een natuurlijke omgeving bij de ‘Plas van alle Winden’, in een buitengebied van Naaldwijk. De veranda en het terras van Natuurlijk Westland zijn een goed rustpunt voor wandelaars en fietsers die natuurgebied Poelzone bezoeken. De Poelzone loopt vanaf het Monsterse duin naar de ‘Plas van alle winden’ en in de toekomst wordt dat door getrokken via de Heenweg naar het Staelduinse Bos.

         Imkerij de Werkbij

         De Werkbij is een imkerij met een verhaal. In de imkerij leert iedereen geduldig zijn, want bijen laten zich niet sturen. Werken met bijen maakt je rustig. De zuivere harmonie van een gezond bijenvolk brengt tot verwondering en respect.

         Openingstijden

         Donderdag en vrijdag: 10.00 – 17.00u

         Zaterdag: 10.00 – 16.00u

         Komt de openingstijd u niet uit? Maak gerust een afspraak voor een ander tijdstip, bel 06-31949031.

         Verstuur een e-mail

         Verstuur een mail naar Natuurlijk Westland. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

          Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


          tuincafe met tafels en stoelen van Intratuin 's Gravenzande in het Westland

          Intratuin ’s Gravenzande

          In de Intratuin in ’s Gravenzande vind je alles om je huis en tuin smaakvol in te richten. Na het shoppen geniet je van een drankje in het tuincafé. In de tuin staat nog een oude bunker!

          Intratuin ’s Gravenzande

          Intratuin ’s Gravenzande, gelegen tussen de tuinbouwkassen, is ruim 25 jaar geleden opgestart. Deze ervaring vind je nog steeds terug bij het deskundige en vriendelijke personeel. In de winkel is alles aanwezig om je huis en tuin naar je smaak in te richten.

          Tuincafé

          Daarnaast heeft Intratuin ’s Gravenzande een sfeervol tuincafé, met een unieke terrastuin, waarin bunkers liggen die deel uitmaken van de Atlantikwall. In het tuincafe kun je ontbijten en lunchen, maar je kunt er ook terecht voor een lekkere kop koffie of een gezellige (kinder) high tea.

          Activiteiten

          Regelmatig worden er bij Intratuin ’s Gravenzande activiteiten georganiseerd voor jong en oud zoals dierendagen, speurtochten en verschillende workshops.

          Openingstijden

          Maandag t/m donderdag: 09.00 – 17.30 uur
          Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur
          Zaterdag: 09.00 – 17.30 uur
          Zondag: 10.00 – 17.00 uur

          Verstuur een e-mail

          Verstuur een mail naar Intratuin ’s Gravenzande. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

           Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen