houten plank met Italiaanse anti-pasta gerechten op een witte houten tafel met twee glazen wijn en een fles wijn in de achtergrond bij Poveretti in het Westland

Poveretti

Heerlijke Italiaanse lekkernijen in het hart van ’s-Gravenzande. Aan het prachtige Marktplein 44 treft u Poveretti; een Italiaans specialiteitenrestaurant waarbij authentiek eten en optimale gastgerichtheid voorop staan.

Poveretti

Wij zijn enorm trots op de mooie locatie in het centrum van ’s Gravenzande. En wij gaan ons uiterste best doen om onze klanten te geven waar zij voor komen. Uitstekend eten en een optimale gastervaring. Want aan het einde van de dag draait een goed restaurant op slechts twee pijlers: Hoge voedselkwaliteit en optimale gastgerichtheid.

Antipasti, speciaal bieren en matchende wijnen

Met eten alleen komen we er niet. Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten de keuze hebben uit een mooi aanbod van speciaal bieren en matchende wijnen. Want dan komt het eten pas echt tot zijn recht.

Afhalen

Even geen zin om zelf te koken? Geen probleem, wij hebben ook afhaalservice! Het enige wat u hoeft te doen is de gerechten uit te kiezen van onze menukaart en deze telefonisch of whatsapp aan ons door te geven. De gerechten staan uiterlijk 45 minuten later voor u klaar. U kunt de gehele dag bestellen en vervolgens afhalen v.a. 17:00 uur.

Een unieke locatie voor uw besloten feest, borrel of partij in Westland

De tweede verdieping van ons pand biedt de unieke mogelijkheid om te worden afgehuurd voor verjaardagen, feesten, partijen, bedrijfsuitjes of vergaderingen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om heerlijk te borrelen en uiteraard kan er ook á la carte gedineerd worden van dinsdagavond tot en met zondagavond. De ruimte op de tweede etage beschikt over een eigen bar en diverse ruime tafels die, indien gewenst, als extra lange eettafels kunnen worden neergezet. Er is ruimte voor 47 zitplaatsen op de bovenverdieping.

Tevens is het mogelijk om ons gehele pand, 95 zitplaatsen, af te huren. Graag spreken wij uw wensen persoonlijk met u door. Wilt u bijvoorbeeld een samengesteld menu of een arrangement? Laat het ons weten. Neem alstublieft telefonisch contact met ons op, of stuur een email met uw contactgegevens en wensen naar reserveren@poveretti.nl. Gaarne uw correspondentie richten aan dhr. Stoel.

Openingstijden

Maandag en dinsdag: gesloten.
Woensdag en donderdag: open vanaf 17:00 uur.
Vrijdag – zondag: open vanaf 12:00 voor lunch, borrel en diner.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Poveretti. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen