Café de Viskeet ligt gelegen nabij het strand van Ter Heijde. Ga er langs voor een biertje aan de bar of een lekker wijntje op het terras onder aan de duinen.

Café De Viskeet

Voor gezelligheid, ontspanning en veelzijdigheid ben je aan het goede adres in Café De Viskeet. Daarnaast kun je in De Viskeet ook terecht voor een veelzijdigheid aan activiteiten.

De activiteiten in Viskeet

Café de Viskeet wordt regelmatig omgetoverd tot een bikercafe voor de stoere motorrijders onder ons of een veteranencafe voor de echte strijders. Daarnaast organiseert de Viskeet vele activiteitenavonden, zoals klaverjasavonden en darttoernooitjes. Ook doet het café zijn naam eer aan door de visvereniging die vanuit de kroeg geregeld boot- en strandvissen organiseert. Krijg je al zin om een keertje deel te nemen aan een activiteitendag/-avond? Kijk dan snel op de Facebookpagina van De Viskeet!

Kortom, ben je jong of heb je al wat meer levenservaring, hou je van ontspanning of meer van actief plezier? Volgens de eigenaresse is 1 ding zeker: “voor ieder mens is de Viskeet zeker weten de place to b(i)e(r)!”

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag van 16.00 tot 01.00 uur.
Vrijdag van 15.00 tot 02.00 uur.
Zaterdag van 10.00 tot 02.00 uur.
Zondag van 10.00 tot 00.00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Café de Viskeet. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen