De Jachthaven is de ‘huiskamer’ van Kwintsheul. Maak een pit-stop met de fiets, tijdens een wandeling door de polder of een vaartocht door Westland.

Café de Jachthaven

Café de Jachthaven is een welbekend café in Westland. Het is niet zomaar een café, je kunt hier namelijk ook heerlijk lunchen en of dineren! De locatie aan het water is ideaal voor schippers om aan te leggen en te genieten van een hapje of drankje aan wal. Ook vele fietsers komen tijdens hun fietstocht langs voor een ‘bakkie koffie’ met iets lekkers. En niet te vergeten, een lekker koud biertje of wijntje volstaat natuurlijk ook. Geniet van het zonnige terras of de terrasboot (in de zomermaanden) in Westlandse sferen.

De ‘huiskamer’ van Kwintsheul!

Feestje?

De Jachthaven is in de avond een gezellig café of de locatie voor een feestje in besloten kring in de kas achterin. Er is altijd wat te beleven dankzij de diverse activiteiten die rondom het café worden georganiseerd. Een greep uit de activiteiten is: boottochten, pubquizzen, live muziek avonden, themafeesten en meer!

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 1.00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar De Jachthaven Kwintsheul. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen