‘De Tuinderij’ is een recreatieve feestlocatie die hilarische activiteiten aanbiedt. Gelegen in een oase van rust, midden in de polder en langs het water, vind je deze unieke locatie die geheel in jaren ’60 stijl is ingericht. Dé plek voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, familie-uitje of als je iets te vieren hebt.

Unieke activiteiten 
Ben je op zoek naar iets unieks? Bij de Tuinderij is niks te gek. Er zijn vele hilarische activiteiten te combineren, zoals: Plankgas door de Kas, Waar is de Mol?Levend Tafelvoetbal, Je Kan De Pot Op, Touwdouwen (ipv touwtrekken), Zweefbalspel, Lopen over Water en Sumo-Worstelen. Ook zijn er SolexTours te boeken, rondvaarten te maken met een ‘Westlander’ (schuit) en VW Kevers te huur voor een prachtige rondrit door het Westland.

De huiskamers

De Tuinderij heeft vijf huiskamers met aansluitende terrassen, geheel in een herkenbare jaren ‘60 stijl. In combinatie met één of meerdere activiteiten, kunnen de huiskamers worden gebruikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of verjaardag.

Evenementen

Zonder boeking kun je terecht op één van de Westlandse middagen met live muziek. Dit wordt meerdere keren per jaar georganiseerd. De evenementen van De Tuinderij vind je in de agenda.

Telefonische bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur – 12:00 uur & 13:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 uur – 12:00 uur

Openingstijden

De openingstijden zijn afhankelijk van geboekte uitjes en/of feesten en wijken af van de standaard tijden van telefonische bereikbaarheid.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar De Tuinderij. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen