Wandel of eet tussen de bonsaibomen, jonge bamboescheuten en bloeiende Azalea’s in de schitterende binnentuinen van de Japanse Watertuin in Naaldwijk.

De Japanse Watertuin

De Watertuin in Naaldwijk is een unieke locatie en bestaat uit een aantal grote, overdekte Japanse tuinen en enorme vijvers waarin honderden bontgekleurde Koi-karpers zwemmen. Stenen wandelpaden slingeren door de tuinen, langs de vijvers naar de volières waarin Japanse Nachtegalen leven, Ara’s en Witwangtoerako’s. Bonsaibomen, jonge bamboescheuten en bloeiende Azalea’s zijn maar enkele van de exotische planten en bomen die in de schitterende binnentuinen te bewonderen zijn. En voor de kinderen is er een leuke overdekte kinderspeelruimte! Vergeet ook niet eens een kijkje te nemen bij de 900 jaar oude olijfboom, die speciaal geïmporteerd is!

Ontbijt, lunch en diner

Restaurant Watertuin biedt ook een eigentijds, uniek, all inclusive concept aan voor ontbijt, lunch en diner. De perfecte gelegenheid om een klein wandelingetje te maken door de verschillende continenten en hun keukens, want bij de Watertuin diverse keukenstijlen zijn ondergebracht onder één dak: de Aziatische, Franse keuken, Mediterrane, Japanse keuken etc. Maar je kunt de watertuin ook bezoeken zonder gebruik te maken van het all inclusive concept.

Openingstijden

Elke dag van 09.30 tot 22.00 uur.
Ontbijt van 09.30 tot 11.30 uur.
Lunch van 12.00 tot 16.00 uur.
Diner van 17.00 tot 22.00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar De Watertuin Naaldwijk. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen