De surfschool van Nederlands surfkampioenen!

Erik Ringelberg en Kaspar Hamminga zijn professionele surfers en gecertificeerde surfcoaches. Samen zijn zij de trotste eigenaren van Dutch Surf Academy. Tussen de kustplaatsen Hoek van Holland en ’s-Gravenzande ligt het mooie en rustige strand Vlugtenburg. Dit strand is een echt surfwalhalla, hier bevindt surfschool Dutch Surf Academy zich.Iedereen kan leren surfen!

Iedereen kan bij os op een veilige en plezierige manier leren golfsurfen, ongeacht je leeftijd. Met een beetje doorzettingsvermogen en de juiste tips sta je binnen no-time voor het eerst op dat surfboard. En dan is een moment dat je nooit gaat vergeten! Dutch Surf Academy biedt een uitgebreid assortiment aan surflessen aan. Zo verzorgen ze, reguliere surflessen, Groepslessen, Privé surfles, abonnementen, surfkampen, dagkampen, surfcoaching en verhuren ze surfmateriaal.

Openingstijden

Dagelijks van april – oktober.
Bij twijfel even bellen of WhatsAppen.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Dutch Surf Academy. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen