Eetcafé de Bonte haas in Wateringen heeft unieke locatie aan het water. Bij vele Westlanders staat de Bonte Haas bekend als gastvrij, gezellig en veel voor weinig. Goed voor een lunch, diner of borrel!

Het eetcafé

Bij eetcafé de Bonte Haas, gelegen aan de rand van het Westland, kun je lekker eten en drinken in een gastvrije en kindvriendelijke omgeving. Na een mooie fietstocht door de Zwetzone kun je lekker in de loungehoek op het terras aan het water genieten van een kopje koffie met iets lekkers. Het eetcafé biedt zowel binnen als de ruimte voor een complete brunch, lunch, diner of een borrel.

Zus van de Haas

Sinds 2013 heeft het eetcafé er een zusje bij, namelijk Zus van de Haas, voornamelijk voor grote groepen vanaf 40 tot ongeveer 80 personen. Ze verzorgen hier ook barbecues en buffetten tot maximaal 120 personen. Voor uw bedrijfsfeest of verjaardag! Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Bonte Haas.

Openingstijden

Maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot 22.00uur.
Zondag van 10.00 tot 22.00uur

*Keuken is geopend tot 21:00

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Eetcafé de Bonte Haas. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen