Het Westland kent een rijkdom aan koren en zo ontzettend divers. Dat de Westlander graag zingt – het liefst met elkaar – spreekt boekdelen. Dit kun je allemaal beluisteren op het Westland Korenfestival!

Het Westland Korenfestival

Nederland telt zo’n 1,7 miljoen koorzangers. Daarmee is zingen populairder dan voetballen. Zingen is fijn, je wordt er vrolijk van!

Waar wordt gezongen, daar gebeurt wat!

Op zaterdag 21 september 2019 wordt de 11e editie van het jaarlijks korenfestival gehouden. Het centrum van Naaldwijk zal in het teken staan van de muziek van en gezongen door koren. Een groot aanbod en tal van genres zullen vertegenwoordigd zijn. Niet alleen de Westlandse koren zullen hun opwachting maken, maar er zullen ook koren van buiten onze regio zijn. We horen de bekende zeemansliederen, we gaan dansen op de pop- en rocksongs, meezingen met het levenslied er is voor ieders smaak een koor!

Meer informatie

Het Westland Korenfestival werd in 2009 voor het eerst werd georganiseerd door een groep koren vrienden. De basis werd gelegd door 5 mannen met een bezetting van 12 deelnemende koren. Deze basis was goed en het korenfestival groeide en groeide: in omvang; in kwaliteit, in professionaliteit en vooral in populariteit. In 11 jaar tijd is het korenfestival voor wat het nu is: het enige grote outdoor korenfestival in de hele regio.

Bekijk het programma op de website.

Het Westland Korenfestival vindt plaats op zaterdag 21 september 2019 en is op verschillende locaties in Naaldwijk.
www.westlandkorenfestival.nl

Openingstijden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Het Westland Korenfestival. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen