Holland Campers is een camperverhuurbedrijf gevestigd in Wateringen. Het beste adres in Zuid Holland om in een nieuwe camper een mooie reis te maken.

Holland Campers

In de zomer van 2018 hakte Wilfred een knoop door om zijn eigen camperverhuurbedrijf te starten. Met veel enthousiasme bedacht hij een plan en vanaf 1 januari 2019 is het zover. Wilfred: “Je droom achterna reizen is toch supergaaf! In een camper kun wakker worden op de mooiste plekken van de wereld, staat het weer je even niet aan dan ben je zonder inpakken in een paar uur 200 km verder waar wel de zon schijnt.”

Camper huren

Een camper staat synoniem voor vrijheid en dat wil Wilfred in alles tot uiting laten komen. Holland Campers kent daarom géén vaste wisseldagen. Je kunt elke dag van de week vertrekken of thuiskomen. Daarnaast zit je niet vast aan bepaalde tijden, om 8:00 uur of 18:00 uur vertrekken is bij hem héél normaal.

Holland Campers in Wateringen is het beste adres in Zuid Holland om een nieuwe camper te huren. De campers zijn allemaal met een automaat uitgevoerd, compleet ingericht en uitrust met de grootste mogelijke luifels, fietsendrager, TV, complete inventaris en 2 x Airco.

Prijs

Vanaf €88,- per dag (3 personen).

Wilfred: “Wij helpen graag een camper uitzoeken die past bij u en uw reis. Alleen nog maar beslissen waar de reis naartoe gaat….”

Openingstijden

Je kunt elke dag en elk uur vertrekken of terugkomen.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Holland Campers. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen