Boutique hotel De Gravin is een prachtig hotel in ’s-Gravenzande van de zussen Judith en Marianne.

Welkom bij boutique hotel De Gravin in ’s-Gravenzande!
De Gravin dankt haar naam aan Gravin Machteld – de beschermvrouwe die ‘s-Gravenzande haar stadsrechten gaf. Zij heeft destijds een identiteit aan deze aan de kust gelegen marktplaats gegeven. Deze Gravin heeft ons geïnspireerd bij de realisatie van ons hotel en wij ontvangen u graag in ons historische pand vlak achter de duinen en aan de rand van het gezellige dorpscentrum.

Het monumentale pand is een voormalig pakhuis gebouwd rond 1850 wat met haar eikenhouten balken, hoge plafonds en grote open haard zorgt voor een zeer sfeervolle omgeving. De originele elementen zijn gecombineerd met industriële details en bij de inrichting van de 8 (verschillende) kamers hebben wij ons laten inspireren door de Hollandse meesters. Het pand is volledig gerenoveerd en voorzien van alle moderne faciliteiten teneinde u een zeer aangenaam verblijf te kunnen bieden.

Hotel De Gravin heeft 8 kamers die allemaal verschillend zijn, maar waarbij de originele details van het pand overal terugkomen. Bij de inrichting van de kamers hebben we ons laten inspireren door 8 (hollandse) meesters. De combinatie van warme kleuren, comfortabele meubels en de originele details maken dat u zich heerlijk kunt ontspannen. Speciale aandacht is besteed aan de selectie van de bedden en aan een geavanceerd klimaatsysteem waarbij de temperatuur per kamer kan worden geregeld.

Hotel De Gravin beschikt vanaf juni 2020 ook over 2 luxe appartementen in een statig pand, gelegen op een steenworp afstand van het hotel. Evenals bij Hotel de Gravin komen ook in dit pand de originele details overal terug. De appartementen zijn sfeervol ingericht en beschikken over een zit- en eethoek, eigen badkamer en toilet, luxe box-spring bedden en natuurlijk wifi. Daarnaast vindt u er koffie- (nespresso) en thee faciliteiten, een combi-magnetron, koelkast en LED televisie. Gasten van de appartementen kunnen gebruik maken van de zonnige tuin en modern ingerichte (gedeelde) keuken op de begane grond.

Ons doel is om zowel voor de gast die ontspanning zoekt als voor de zakelijke gast een comfortabele, warme sfeer te creëren om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij De Gravin!

Openingstijden

Gehele jaar geopend.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Hotel de Gravin. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen