IJssalon Vanilla ligt in het centrum van Wateringen. Ron en Inge maken hier hun ambachtelijke ijs, veelal van verse ingrediënten uit het Westland. Heerlijk!

IJssalon Vanilla

IJssalon Vanilla ligt in het centrum van Wateringen en de eigenaren Ron en Inge zijn dol op (het maken van) ijs! Ze maken daarom ook dagelijks ambachtelijk ijs met verse ingrediënten uit het Westland. Elke dag is het weer een verrassing welke ijssoorten je kunt proeven, zoals Ron vertelt: “Wij variëren dagelijks met onze ijssmaken.”

Dieetwensen

suiker-, gluten- of lactosevrij, geen probleem

Bij ijssalon Vanilla maken en verkopen ze ook suikervrij, glutenvrije en lactosevrije ijssoorten, zodat iedereen hun ijsjes kan proeven.

Kinderfeestjes en ijsworkshops

Hoera! Vier je kinderfeestje bij ijssalon Vanilla met maak samen met je vrienden je je eigen ijslolly`s of ijsdesserts. Voor de wat oudere ijsliefhebber zjn er ijsworkshops voor het maken van verschillende ijscreaties.

IJstaarten

Iets te vieren? Kies dan voor een van de lekkere ambachtelijke ijstaarten.

Openingstijden

Medio Maart: elke dag van 12.00 tot 19.00 uur
April: elke dag van 12.00 tot 21.00 uur
Mei t/m Aug: van 12.00 tot 21.30 uur
Sept: elke dag van 12.00 tot 19.30 uur
Okt: elke dag van 12.00 tot 17.30 uur
Nov t/m 24 Dec: vrij t/m zo van 12.00 tot 17.00 uur

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar IJssalon Vanilla. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen