In de Intratuin in ’s Gravenzande vind je alles om je huis en tuin smaakvol in te richten. Na het shoppen geniet je van een drankje in het tuincafé. In de tuin staat nog een oude bunker!

Intratuin ’s Gravenzande

Intratuin ’s Gravenzande, gelegen tussen de tuinbouwkassen, is ruim 25 jaar geleden opgestart. Deze ervaring vind je nog steeds terug bij het deskundige en vriendelijke personeel. In de winkel is alles aanwezig om je huis en tuin naar je smaak in te richten.

Tuincafé

Daarnaast heeft Intratuin ’s Gravenzande een sfeervol tuincafé, met een unieke terrastuin, waarin bunkers liggen die deel uitmaken van de Atlantikwall. In het tuincafe kun je ontbijten en lunchen, maar je kunt er ook terecht voor een lekkere kop koffie of een gezellige (kinder) high tea.

Activiteiten

Regelmatig worden er bij Intratuin ’s Gravenzande activiteiten georganiseerd voor jong en oud zoals dierendagen, speurtochten en verschillende workshops.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.30 uur
Zondag: 10.00 – 17.00 uur

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Intratuin ’s Gravenzande. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen