WIT is een kunstenaarscollectief van professioneel werkende kunstenaars uit Westland en de regio die thuis zijn in veel disciplines.

Kunstenaarscollectief WIT

WIT heeft als uitgangspunt om de beeldende kunst onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Interactie tussen belangstellenden, de gemeente en kunstenaars staat voorop en kan leiden tot interessante initiatieven. Het collectief is ook het aanspreekpunt als het gaat om initiatieven op het gebied van beeldende kunst in het Westland.
WIT geeft op verzoek van gemeenten, bedrijven, scholen, instellingen en kunstliefhebbers advies over de projectaanpak van initiatieven op het gebied van beeldende kunst. Omdat een breed palet aan kunstenaars lid is van het collectief zijn wij prima in staat om uiteenlopende kunstprojecten te realiseren, zoals b.v. kunst in de openbare ruimte. In 2018 telt WIT 19 leden.

Activiteiten

Vanuit WIT worden door kunstenaars verschillende activiteiten georganiseerd. Een daarvan is een wandeling langs beeldende kunstwerken in ‘s-Gravenzande.

De ateliers van WIT bevinden zich in de Kunstgarage

Openingstijden:
Bel of mail voor een rondleiding in het atelier of een wandeling langs kunstwerken.

Openingstijden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Kunstenaarscollectief WIT. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen