Kunsthuis18 is een veelzijdig podium voor hedendaagse beeldende kunst in Westland. Onze mooie galerie biedt 70m² expositieruimte én een ontmoetingsplek voor kunst, publiek en kunstenaars.

Kunsthuis18

Kunsthuis18 maakt deel uit van Stichting Beeldende Kunst Westland. Het is onze missie een zo groot en breed mogelijk publiek in Westland in contact te brengen met kunst en kunstenaars. Voorop staat dat wij steeds weer pionieren, onverwachte verbindingen en verrassende combinaties maken. Wij zijn ook van mening dat het voor een stevigere positie van de beeldende kunst in Westland van groot belang is om zowel aan professioneel werkende kunstenaars als aan jonge, talentvolle en toekomstige kunstenaars de ruimte te bieden. Voor ons kunstminnende publiek betekent dit dat het zich nog meer kan laten meevoeren door een verfrissende, verlichtende en vervreemdende kijk op de hedendaagse kunst. Met wisselende exposities biedt Kunsthuis18 voor elke kunstliefhebber wat wils.

Openingstijden

Geopend op zaterdag en zondag 13.30 – 16.30 uur.

Gesloten 1e paasdag en 1e pinksterdag. Extra open 2e paasdag en 2e pinksterdag.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Kunsthuis18. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen