Lunchsalon Appie in Naaldwijk is het huiselijk gezellig! Sinds 2014 is de lunchroom overgenomen door de twee enthousiaste zussen Linda en Sylvia. Gezelligheid staat bij de dames voorop!

Lunchroom Appie: zomaar een dag

Een zomerdag bij Lunchroom Appie in Naaldwijk. Het is 10:00 uur. De koffieklanten kijken uit naar hun kopje ‘Giraffe Coffee’. Een koffie gemaakt van bonen van hoge kwaliteit, die in de media niet onopgemerkt is gebleven. In het verleden heeft deze koffie op de eerste plaats in de AD koffietest gestaan. Rond de middag worden de eerste traditionele lunchgerechten besteld, zoals een broodje kroket, tosti of een pannenkoek. Of er worden luxe belegde broodjes geserveerd. Aan het eind van de middag wordt er heerlijk geborreld of nog een kopje thee besteld.

IJsjes bij Appie

Naast de lunchroom zijn de ijsjes bij Appie in de zomer erg populair. “Schepijs of softijs, mevrouw?”. Je wordt altijd vriendelijk geholpen door een van de vrolijke medewerkers. Voor de grotere trek zijn er heerlijke ijscoupes verkrijgbaar. Een feest voor ijs etende mensen.

Warme winter

In de winter maakt het ijs-luik plaats voor negen extra zitplekken waar je heerlijk een kop warme chocolademelk kunt bestellen. Volgens de zussen een aanrader!

Openingstijden

Geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Lunchsalon Appie. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen