Restaurant Wollebrand biedt haar gasten een beleving van internationale allure aan het water! Geniet in toegankelijke luxe in de sfeer van de Zwitserse Alpen van onze heerlijke gerechten en wijnen.

Wij hebben onze menukaart samengesteld met ons keukenteam, hierop vindt u onder andere lekkere Pintxos voor bij de borrel of om te delen als voorgerecht, een heerlijke steak tartaar, gezonde salades, verse vis en vleesgerechten en als afsluiting een verscheidenheid aan fris zoete desserts.

Onze leveranciers hebben we met zorg geselecteerd en komen dagelijks de meest ambachtelijke producten leveren welke ons keukenteam zal verwerkt in de gerechten.

In onze keuken staat een, voor de Wollebrand op maat gemaakte, grill. Onze koks gebruiken geen houtskool maar eco-friendly cocos briquette om de perfecte smaakbeleving te creëren. Door de in hoogte verstelbare roosters, kan het vlees na verhitting rusten. Hierdoor gaan er minder vleessappen verloren en blijft het vlees malser en smakelijker.

Een bijzondere culinaire ervaring is onze hotstone. U kunt hierop uw eigen gerecht bereiden. De hotstone blijft een lange tijd warm, zodat u uitgebreid kunt genieten.

Hopelijk tot ziens in ons restaurant!

Openingstijden

Maandag tot en met zondag van 11.00 tot 23.00 uur. Actuele openingstijden vindt u hier.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Restaurant Wollebrand. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen