Rondvaartbedrijf de Hollandse Vloot vaart door het Westland en andere delen van het prachtige Zuid-Holland. Maak niet zomaar een rondvaart, maar kies voor een van de vele mogelijkheden, zoals varen en dineren of varen en een workshop volgen.

Themavaarten

De Hollandse Vloot biedt veel themavaarten aan, zoals ‘de vergeten route’ of ‘de Kassen route’. Het programma van bijzondere themavaarten vind je in de agenda op de website van de Hollandse Vloot.

Culinair varen

Wil je een stijlvolle invulling van je rondvaart? Dat kan met verschillende hapjes en drankjes die in samenwerking met de Noviteit worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan de tapas rondvaart of een high tea aan boord. Dat is varen, genieten en smullen!

De boten

De Hollandse Vloot heeft vier boten in haar bezit, uiteenlopend van groot naar klein. De Vrijbuiter kan tot maximaal 54 passagiers vervoeren. De Entertainer en de Woepster maximaal 25 passagiers. Loungeboot de Schooier is goed voor 12 personen.

Compleet dagje weg

De organisatie zorgt graag dat alles tot in de puntjes geregeld wordt: organisatie, entertainment, catering van niveau en alles wat er bij komt kijken om van een feest, dagje weg of zakelijke rondvaart een geweldige belevenis te maken.

Openingstijden

Reserveer online of bekijk de agenda op de website van de Hollandse Vloot.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Rondvaartbedrijf de Hollandse Vloot. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen