Zin om lekker te shoppen? Of gewoon een leuke dag uit? Ontdek dan het winkelcentrum van ‘s-Gravenzande.

‘s-Gravenzande, stad aan zee

Op een steenworp afstand van strand Vlugtenburg en strand Beukel vind je winkelcentrum ‘s-Gravenzande, met ruim 150 gezellige winkels en terrassen en volop gratis parkeermogelijkheden. Jaarlijkse hoogtepunten in het Centrum: de feestweek van ’s-Gravenzande met braderie, kermis en muziekprogramma’s, de Kerstmarkt en Summerspring.

Nieuw winkelcentrum

In 2017 is de eerste fase van het nieuwe winkelcentrum opgeleverd. Winkels voor de dagelijkse boodschappen, vestigingen van winkelketens, bijzondere boetieks en speciaalzaken vormen met elkaar een levendig nieuw stadshart. Het gezellige Marktplein met haar terrassen vormt hierin het middelpunt.

Met het nieuwe winkelcentrum heeft Koopstad aan Zee ’s-Gravenzande vele voorzieningen in huis voor de toerist. Dit in de nabijheid van de stranden, de fiets-, wandel- en vaarroutes en de vrijdagse weekmarkt.

Openingstijden

Maandag: 13.00 – 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: : 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag: : 09.00 – 17.00 uur
Zondag: winkels gesloten

Parkeren: gratis

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar ’s Gravenzande stad aan zee. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen