Bij strandtent De Pit staan een relaxte sfeer, genieten van zon en zee, een fijn deuntje op de achtergrond en heerlijke pizza’s uit de houtoven centraal.

Strandtent De Pit

Hergebruik van materialen, doe het zelf  en aandacht voor natuur en milieu zijn kenmerkend voor Strandtent De Pit. Het restaurant is gebouwd van twee 40ft containers en een tiental zeecontainers en twee houten daken vormen met paviljoen. Het reilen en zeilen van De Pit gaat nog altijd gepaard met veel hulp van familie.

Op de kaart

Hout-oven pizza en een uitgebreide menukaart met Italiaanse gerechten, dat serveren en presenteren wij U sinds dag één. Alle gerechten worden vers klaargemaakt. Zo besteden de pizzaioli en koks veel tijd aan het deeg voor de pizza, tomatensaus, pesto maken, taarten bakken, kaas & San Daniele ham snijden of een melanzane voorbereiden.

Voetafdruk

Bij het samenstellen van de menukaart wordt ook rekening gehouden met het milieu. In hoeverre is het product biologisch, verantwoord en milieubelastend? Zo kiezen we bijvoorbeeld voor het gebruiken van tomaten uit de kas achter de duinen, biologische wijnen, huisgemaakte frisdranken, duurzame vis, (bruis)water uit de kraan en nemen we veel af bij de Delftse biodynamische boerderij Duyndam.

Over De Pit

Marleen en Mathijs runnen sinds 20212 deze strandtent, die is vernoemd naar de oma van Mathijs, Pit Boulongne.

Openingstijden

In het zomerseizoen dagelijks geopend van 10.00 – 00.00 uur.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Strandtent De Pit. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen