Aan de rand van Westland, vlak tegen Den Haag aan ligt Wateringen. Een sfeervol dorp met meer dan 100 winkels en verschillende gezellige horecagelegenheden.

Winkelcentrum Wateringen

Wateringen staat bekend om het groot aantal speciaalzaken. In de zomer wordt het dorp opgefleurd door prachtig bloeiende hanging baskets en in de winterperiode hangt er sfeervolle verlichting.

Door het jaar heen vinden er verschillende activiteiten plaats die mede georganiseerd worden door de winkeliersvereniging. In het voorjaar is er een springfestival waarbij het Vliethof vol staat met springkussens. Vervolgens is de beurt aan de eerste braderie van het Westland begin juni. Hierbij is tevens een kleedjesmarkt voor kinderen tot 14 jaar. In het najaar organiseren wij Wateringen Presenteert waarbij de winkeliers laten zien wat ze allemaal in huis hebben. In oktober griezelen ze wat af tijdens een Halloween vossenjacht. Aan het einde van het jaar wordt Sinterklaas in Wateringen welkom geheten. Daaraan gekoppeld een leuke activiteitenmiddag voor kleine en grote kinderen. De laatste activiteit van het jaar is de decembermaandactie waarbij wij mooie prijzen uitdelen aan het winkelend publiek.

Kortom, genoeg te beleven!

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: winkels gesloten (enkele winkels geopend)

Parkeren is gratis

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Winkelcentrum Wateringen. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen