Tweepersoons bed in een B&B met groen/grijze dekbed en een houten frame van een kas boven het bed in het Westland

B&B Bij tante Teun

Wij zijn Ronald en Martine en we hebben op ons gezellige stekkie achter ons woonhuis een B&B met drie kamers gerealiseerd. Ontspannen overnachten in een leuke omgeving? Dan bent u hier aan het juiste adres. De kamers zijn ruim, de badkamers mooi en het ontbijt zal u zeker smaken. Onze comfortabele kamers zorgen ervoor dat u weer helemaal tot rust komt.

De kamers zijn ingericht met flatscreen, koelkastje en beschikken over gratis WIFI. Iedere kamer heeft eigen badkamer. Het ontbijt waarbij verschillende streekproducten worden geserveerd is een goed start van de dag. Het ontbijt serveren wij waar u wenst. Dit kan in uw kamer zijn, maar ook in de gemeenschappelijke ruimte of bij mooi weer in de tuin.

B&B ‘Bij tante Teun’ ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Naaldwijk, maar ook het strand is op de fiets, die u tevens bij ons kunt lenen, gemakkelijk bereikbaar.

Openingstijden

Wij zijn het hele jaar geopend.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar B&B Bij tante Teun. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

  Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


  uitzicht uit het raam van een kamer van B&B de Hooiberg in 't Woudt in het Westland

  B&B De Hooiberg

  B&B de Hooiberg heeft 4 mooie kamers in echte boerenwoonstallen. Geniet in de ochtend van een echt boerenontbijt!

  B&B de Hooiberg

  De Hooiberg ligt gelegen in ’t pittoreske buurtschap ’t Woudt. Geniet van rust, ruimte en de gastvrijheid in het kleinste dorpje van Nederland.

  Openingstijden

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

  Verstuur een e-mail

  Verstuur een mail naar B&B De Hooiberg. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

   Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


   foto van de buitenzijde van het woonhuis van B&B Verdonk in het Westland

   B&B Verdonk

   Bed en Breakfast Verdonk in Maasdijk is een B&B waar je nog ouderwets in de watten gelegd wordt met een heerlijk ontbijt.

   B&B Verdonk

   Aan de rand van het gezellige dorpje Maasdijk ligt Bed en Breakfast Verdonk. Het is een vrijstaand huis met 2 kamers en 1 appartement. Gezellig ingerichte kamers zijn voorzien van koffie en theefaciliteiten, een magnetron, een minibar en een televisie op de kamer.

   Familie Verdonk ontvangt u graag met open armen!

   De omgeving

   Het ligt vlak bij de zee, de duinen, Den Haag, Rotterdam en Delft. Een prima uitgangspunt voor dagjes uit en mooie fietstochten.

   Parkeren en wifi is gratis.

   Openingstijden

   Het hele jaar geopend.

   Verstuur een e-mail

   Verstuur een mail naar B&B Verdonk. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

    Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen