elektrische sloep te huur bij Paviljoen de Zweth in het Westland

Paviljoen de Zweth

Bij Paviljoen de Zweth in Kwintsheul kun je fietsen huren, een elektrische sloep huren, kanovaren, waterfietsen, midgetgolfen, survivalen en meer! Leuk voor het hele gezin.

Paviljoen de Zweth

Bij Paviljoen de Zweth is er van alles te beleven, van ontspanning tot inspanning en voor jong en oud. In 1992 startte Sjors Janszen midenin de polder met de verhuur van kano’s om zo prachtige kano-tochten aan te kunnen bieden. Inmiddels kun je ook bij Paviljoen de Zweth echter al lang niet meer alleen terecht voor kano’s, maar ook voor het huren van fietsen, (electro-)sloepen, waterfietsen, fietsen en steppen en is het paviljoen uitgebreid met een minigolfbaan, survivalbaan en voor de kleintjes een speeltuin.

Activiteiten voor het hele gezin

Sjors en zijn vrouw Mariska zijn er trots op dat ze met hun Paviljoen nèt buiten de stad een plaats bieden voor spanning en ontspanning voor het hele gezin. Als je moe bent van alle activiteiten biedt Paviljoen de Zweth de gelegenheid om te genieten van een lekker kopje koffie of een ijsje met het uitzicht over het Westland en de polders van Midden-Delfland.

Arrangementen

Voor één prijs kun je de hele dag gebruik maken van alle activiteiten op het terrein (kanovaren, waterfietsen, speeltuin binnen en buiten, midgetgolf, trampolines en ook de survivalbaan). Kortom, Paviljoen de Zweth is van alle markten thuis. Kijk ook eens op de website voor een overzicht van alle mogelijkheden, arrangementen en kinderfeestjes.

Overnachten

De schattige witte dijkwoning is een voormalig boerderij uit 1882. Sjors en Mariska van Paviljoen de Zweth hebben de vakantiewoning volledig opgeknapt en de stijl van toen is zoveel mogelijk behouden gebleven. Het huis is ook compleet te huur voor families en groepen, er kunnen dan maximaal 6 volwassenen en 4 kinderen verblijven.

Openingstijden

Klik hier voor de openingtijden.

Let op: straatnaam de Zwet 1 wordt niet door alle navigatiesystemen ondersteund; voer dan Lange Wateringkade 52 in.

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Paviljoen de Zweth. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

  Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


  omgebouwde boerenschuur tot groepsaccommodatie bij boerderij dichtbij in het westland

  Boerderij Dichtbij

  Boerderij Dichtbij is de perfecte groepsaccommodatie voor een sportief trainingsweekend, teambuilding of een paar dagen weg met je vereniging. Bart en Kim van Boerderij Dichtbij hebben hun accommodatie speciaal op actieve groepen ingericht.

  Boerderij Dichtbij

  Boerderij Dichtbij is een accommodatie die speciaal gericht is op actieve groepen. Tegenwoordig kan je er ook met je gezin een accommodatie huren voor een weekend weg of vakantie. Ruimte genoeg voor een veilig verblijf.

  Sportievelingen kunnen bij Boerderij Dichtbij gebruik maken van het buitensportterrein. De boerderij beschikt over een kunstgrasveld van 1300m2 waarop je kunt tennissen, voetballen en hockeyen.

  Boerderij Dichtbij bestaat uit vier landelijk en huiselijk ingerichte accommodaties. De accommodaties bieden verblijf voor 9 tot 74 personen en kunnen zowel los als gecombineerd afgehuurd worden. Dankzij de vele faciliteiten die Boerderij Dichtbij te bieden heeft, is er voor ieder wat wils. Houd je van een sportieve uitdaging? Maak dan gebruik van onze uitgebreide buiten- en binnensportfaciliteiten. Ben je aan wat ontspanning toe? Ga dan heerlijk relaxen in de sauna’s, stoomcabine of bubbelbad. En ook de kinderen zullen wel even zoet zijn met de boerderijdieren en de reuze trampoline.

  Omgeving

  Of je nu van de natuur houdt of juist liever het stadse en actieve leven opzoekt, bij Boerderij Dichtbij is alles dichtbij. De boerderij zelf is gelegen aan een van de populairste vaarroutes van de omgeving: De Zweth, en bevindt zich aan de rand van de polders van Midden Delfland. De boerderij is dan ook een perfecte uitvalsbasis voor allerlei activiteiten in de natuur.

  De stadse drukte en gezelligheid vind je ook op een steenworp afstand. Met de auto ben je in 12 minuten in het centrum van Delft, in 17 minuten in het centrum van Den Haag en in 20 minuten in het centrum van Rotterdam.

  Voor een heerlijke strandwandeling of een frisse duik in de zee, ben je ook bij Boerderij Dichtbij aan het juiste adres. Met de auto ben je in 15 minuten op het strand van Kijkduin of Monster en in 20 minuten op het strand van Scheveningen of Hoek van Holland.

  Activiteiten

  Op Boerderij Dichtbij hoef je je nooit te vervelen. Tijdens het verblijf kan je gebruikmaken van zeer veel activiteiten op ons buitenterrein of in de sporthal. Zoals kano varen, tennis, Jeu des Boules, boogschieten, schuit varen of boerengolf. Dit was nog lang niet alles. Kijk op de website voor meer activiteiten.

  Openingstijden

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

  Verstuur een e-mail

  Verstuur een mail naar Boerderij Dichtbij. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

   Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen