Luxe vakantiehuisjes in Caraibische kleuren rondom een meertje bij Duynparc De Heeren van 's Gravenzande in het Westland

Duynparc De Heeren van ’s Gravensande

Duynparc De Heeren van ’s Gravensande is een vakantiepark met duinvilla’s aan de kust. Je wandelt zo vanaf het park naar het strand.

Duynparc De Heeren van ’s Gravensande

Duynparc De Heeren van ’s Gravensande (in het beheer van Eazzis) ligt net achter de duinen, op slechts 700 meter van de kilometerslange Noordzeestranden en vlakbij Hoek van Holland. Vanuit dit drie-sterren villa wandel je gemakkelijk over een schelpenpad naar strand en zee. Daar kun je genieten van een drankje en wellicht een mooie zonsondergang.

Duinvilla’s

Het park heeft verschillende typen vrijstaande duinvilla’s, gebouwd in Caribische stijl, die een sfeer van luxe, rust en schoonheid ademen. De villa’s hebben vrijwel allemaal één of meerdere veranda’s en zijn geschikt voor het verblijf van 6 personen. Bovendien zijn ze van alle gemakken voorzien.

Openingstijden

De receptie is op de volgende tijden bereikbaar:

Dinsdag t/m donderdag: 9.00 tot 14.00 uur.
Vrijdag: 09.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur.
Zaterdag: 9.00 tot 14.00 uur.
Zondag: 10.00 tot 14.00 uur.

 

Verstuur een e-mail

Verstuur een mail naar Duynparc De Heeren van ’s Gravensande. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

  Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen


  5 pipowagens op het strand van het Westland met duinen op de voorgrond en de zee in de achtergrond

  Strandpark Vlugtenburg

  Kleurrijk genieten in de Glazen Stad. Dat is het motto van Strandpark Vlugtenburg, waar iedereen van jong tot oud welkom is.

  Strandpark Vlugtenburg

  Hoera, de vakantie staat weer voor de deur! Wat zijn de plannen? Lekker een weekend weg samen? Een week jezelf onderdompelen in rust en ontspanning? Er zijn zoveel goede redenen om jezelf eens in de watten te leggen. Al is het simpelweg voor een beetje ontspanning met familie, quality tijd met vrienden of omdat je het strand graag wilt opzoeken.

  Aanrader? Daarom!

  Strandpark Vlugtenburg is ruim opgezet en heeft voor ieder wat wils. Zo zijn er een hoop verschillende soorten accommodaties. Je kunt overnachten in een pipowagen op het strand met uitzicht op de zee. Je kunt luxe kamperen in een safaritent (ook wel glamping genoemd). Er is een kampeerterrein aanwezig met twee trekkershutjes op de kopse kant. Er zijn verschillende soorten chalets en bungalows. Ook is er een zorgbungalow aanwezig, welke helemaal rolstoelvriendelijk is.

  Het hele pakket!

  Geniet van een welverdiende vakantie op steenworp afstand van het strand. Vanaf het momoment dat je bent gearriveerd, hoef je zelf nergens meer over na te denken. Het animatie team vermaakt de kinderen. Het restaurant op het park kookt met alle liefde voor jullie, zodat er geen boodschappen gedaan hoeven te worden. Bestel ontbijt en laat deze ’s ochtends tot de drempel van jouw accommodatie leveren. Neem een duik in de zee en schuif eind van de dag aan bij de BBQ. Je hoeft alleen maar aan te geven of je liever vlees, vis of vega wilt eten. Dat is toch echt genieten?!

  Openingstijden

  Het hele jaar geopend.
  De receptie is maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.30 uur open.
  Vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur
  Zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur
  Zondag van 10.00 tot 14.00 uur.

  Verstuur een e-mail

  Verstuur een mail naar Strandpark Vlugtenburg. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Bezoek-Westland met jouw persoonsgegevens omgaat.

   Ik wil graag de nieuwsbrief van Bezoek Westland ontvangen